Velkommen til Fritz´s gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen
Skrevet af Magnus Rögård, d. 11-08-2013
Allt fler danskar vill göra smycken av askan från sina döda husdjur, rapporterar Danmarks radio. Askan av det döda djuret kan blandas med lera och formas till en ring, ett halsband eller örhängen.
E-mail:
Skrevet af Magnus Rögård, d. 28-05-2012
_____(¯`••´¯)(¯`••´¯)
______`•.¸(¯`••´¯)¸.•-
_________`•. ¸.•´...
........¤ª“˜¨¨¯¯¨¨˜“ª¤.....¤ª“
PS. Flotte hjemmeside
E-mail:
Skrevet af Magnus Rögård, d. 26-04-2012
Vi har ännu is på våra sjöar här i Nurmijärvi, men troligen var doppet i vaken i dag det sista för säsongen, för så spröd var i sen. Sedan får vi vänta på att vattnet blir tillräckligt varmt sådär 20 grader för att en frusen is-simmare vågar sig på ett sommar-dopp.
E-mail:
Skrevet af Magnus Rögård, d. 09-04-2012
Påskedag er den første søndag efter første fuldmåne efter forårsjævndøgn. Det betyder, at det altid er fuldmåne mellem palmesøndag og påskedag. Og at det altid er fuldmåne i skolernes påskeferie. Datoen er tidligst 22. marts og senest 25. april. Datoen for Påskedag i 2008 var den 23. marts
E-mail:
Skrevet af Grethe Lindsø, d. 18-03-2012
Hej igen Fritz
Tak for besøget. Jeg har været inde på din blok og læst den smertefulde situation du er havnet i. Og ja, mon ikke jeg har prøvet det. Nu er jeg ikke litterat men maler så ja, jeg har prøvet det. Billedet du har på blokken med sneglen, der ikke kan komme igang igen, fik mig til at mindes den lille historie med sneglen, der hoppede op på ryggen af skildpadden og blev helt betaqget af farten og skreg af fryd wiúiiih hvor det går. Det ville jo have været alletiders, hvis der havde været en digterisk åre,du havde kunnet hoppe op på, men .. den må du selv finde igen. Det er frygteligt for en poet at havne i så dybt et hul, som du åbenbart er faldet i lige nu. Der er nu desværre nok kun dig selv, der kan hive dig op ved hårrødderne og give dig selv et los i rumpetten for i gang, det skal du hurtigst muligt, jeg ved af erfaring, at jo længere man er dernede, jo sværere er det at komme op til overfladen. og igang igen. Har du prøvet at give slip på al tankevirksomhed og bare sidde helt stille, det ligger alt sammen i rygsækken.
Det er som med navnet på en plante, du kan huske det latinske navn, men det er irriterende ikke at kunne komme på det danske. Jo mere man krampagtigt tænker på det, jo længere væk bliver det. Når man så endelig siger 'nu gider jeg ikke mere' så vupti er det der som et lyn fra en klar himmel. Jeg tror, at jo mere du bliver ved med at føle, at du er forladt af den hellige digterånd, jo længere væk forføjer den sig. Det er min erfaring. Giv slip og du får skrivekløe igen.
Håber du kan få noget ud af dette. Jeg kan se, at det er blevet alt for langt, skulle nok have skrevet på blokken, men har ikke prøvet det før. Håber alligevel, at det går med skribleriet her i gæstebogen. Så er det bare med at tage dig selv i nakken og få skrevet et dejligt digt igen meget snart. Det glæder jeg mig til at læse. (det bliver et helt specielt eventyrligt digt) Med gode ønsker for et snarligt gensyn med et smukt digt fra din side får du mange venlige hilsner med et forårsbilleede fra min have fra Grethe.
Er det for langt et indlæg, må du gerne slette det, når du har læst det. :-)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Grethe Lindsø, d. 17-03-2012
Hej Fritz
Hvor er det en helt vidunderlig hp at have fået mulighed for at besøge. Så hjertelig tak for din hilsen og ikke mindst de fine ord du skrev i min gb. Jeg har været her flere gange, men synes nu, at jeg lige vil sende dig en hilsen og takke for mange dejlige timer i selskab med dine smukke digte. Jeg elsker selv poesi og digte, så din hp må jeg vende tilbage til mange gange, for det er ikke lige til at gå fra det ene til det næste, hvert digt skal have lov at nedfælde sig og opleves med sind og følelser. Tak for nu og dejlige stunder her, vender snart tilbage. Mange venlige hilsner fra Grethe
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Magnus Rögård, d. 14-03-2012
Iskoldt, mørkt og menneskefjendsk. I vinterhalvåret skriger havet næsten, at man skal holde sig væk.- Alligevel findes der i Danmark 11.000 registrerede vinterbadere, og mindst lige så mange, der vinterbader privat. Det anslår Rådet for Større Badesikkerhed
E-mail:
Skrevet af Magnus Rögård, d. 13-03-2012
Vandet i søen var nu 13.03. +3 grader varm. Jeg svømmede længere end normalt. Flere undersøgelser har vist, at vinterbadere har færre sygedage og føler sig sundere, men forskerne ved ikke, hvad der kom først: Er det sunde mennesker, der vinterbader, eller bliver man sundere af at vinterbade? (Rigtig flotte hjemmeside och Jeg blev født den 6.Oktober 1944.)
E-mail:
Skrevet af Jonna, d. 27-02-2012
Hej Fritz.

Tak for besøget og hilsen i min gæstebog.
Jeg har ikke fået læst nær alt det jeg har lyst til her på din side, så jeg kommer igen inden længe :-)
Tak for nu.

Hilsen Jonna
Hjemmeside:
Skrevet af Anette, d. 19-02-2012
Hej Fritz
Det var dig vel nok en dejlig tanke af dig at melde dig på min fifu.liste. Har benyttet mig af chancen til at læse en enkelt novelle. Den om politibetjenten, en af de bedre. Det er du da bare rigtig god til. Så et billigt grin er da ikke at fornægte midt i hver vores travle hverdag.
Din side er værd at vende tilbage til, så det gør jeg gerne.
Fortsat god søndag.
Kh Anette
E-mail:
Skrevet af Lonni., d. 15-01-2012
Hej Fritz.
Detter er mit første besøg hos dig, men ikke det sidste. Kan se der er masser af læsestof at gå i gang med, det vil jeg glæde mig til.

Nyeste kommentarer

17.04 | 13:27

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde be

01.07 | 09:46

Glæder mig, at du kan lide Dostojevskij. Hans "Idioten" er en af mine absolutte yndlingsromaner.

01.07 | 09:39

22-12-2012 -noget er der sikkert, der kan hjælpe -. Hvorfor er den tekst bare en tekst - når den er et digt under vejs? Dér er inspirationen - ikke fra andre!